18 estudiants de Quart de Poblet reben el premi de l’Ajuntament al rendiment acadèmic

L’Ajuntament de Quart de Poblet va lliurar els Premis al Mèrit Escolar a estudiants del municipi d’Educació Primària i Educació Secundària, que van destacar en el curs 2016-2017. A l’acte van assistir l’alcaldessa, Carmen Martínez Ramírez, la regidora d’Educació, Cristina Mora, familiars dels premiats i representants dels centres educatius, en nom dels quals va prendre la paraula la directora del col·legi Ramón Laporta, Marian Lapiedra. A l’acte van assistir també els inspectors assignats a Quart de Poblet: Mª Carmen Ortí i Rafael Clarí, qui va advocar per l’escola que forma bones persones, no solament persones titulades.

Carmen Martínez es va dirigir als i les estudiants, a les seues famílies i als centres educatius per a felicitar-los i va recordar que “l’Ajuntament no té competències en matèria educativa, però hem institucionalitzat aquest acte com una mostra més del nostre suport i la nostra aposta per la infància, l’adolescència i la joventut. Per aquesta raó, malgrat les dificultats, no solament no retallem, sinó que augmentem el pla de beques municipals a l’estudi, creant noves ajudes al transport i beques per als qui estan cursant un màster”.

Per la seua banda, Marian Lapiedra es va dirigir l’alumnat premiat per a instar-los que aquest reconeixement siga “un repte per a seguir avant fugint de la ignorància, de l’apatia i de la indolència tant en la vida acadèmica com en la vostra vida”.