Lo siento no está disponible

Lo siento no está disponible

Lo siento no está disponible

Lo siento no está disponible

Lo siento no está disponible

Lo siento no está disponible

SERVEIS D’EDUCACIÓ

Dimecres que ve 11 de desembre a les 19 h. es realitzarà, la conferència de Unisocietat sobre ” Carmen, Violeta, Tosca: la passió en  l’òpera romàntica” , a càrrec de Teresa Izquierdo Aranda del Departament d´Història de l´Art .Universitat de València a la Casa de Cultura en la plaça Valldecabres 19 de Quart de Poblet.

EDUCACIÓ EMOCIONAL.  NOVEMBRE-DESEMBRE   CURS 2019/2020

 

 

L’Escola de Famílies ha sigut pensada per a enfortir el paper de les famílies en la tasca educativa de les seues filles i fills, facilitant un espai de trobada i formació on s’oferisquen eines i pautes que els ajude a fer més suportable la seua labor educativa.
Dirigit a: Pares, mares, tutors i tutores legals, familiars a càrrec de menors, professors i professores i públic en general.
Horari: Dimarts de 17:30h a 19 :30 hores.
Hi haurà servei de café/berena per als adults i Ludoteca infantil.
Tallers:
• 26 de Novembre – Coneixes les teues emocions?
Et donem les claus per a una bona gestió emocional. Aprendràs a regular i equilibrar les emocions que es generen en la convivència familiar.
• 3 de Desembre – Com la plastilina
T’expliquem com és l’estrés i com poder afrontar-lo de manera efectiva, entrenant els 10 passos necessaris per a afrontar-ho amb èxit
• 10 de Desembre – Superant la frustració
Treballarem la importància d’aprendre a manejar la frustració amb els fills i filles, la impulsivitat des de la coherència i l’afectivitat.Impartit per Raices Coaching i Formació.

Duració: des del 26 fins al 10 de desembre de 2019.
Preu: Gratuït
Adreça: Centre Social Intergeneracional Trenquem Barreres en Carrer María Zambrano *nº1

Telèfon: 96 153 62 10 ext. 277-278

Altres dades d’interés:
Inscripció: wym-1574068864706

Web:https://educacio.quartdepoblet.es/

Dimecres que ve 20 de novembre a les 19 h. es realitzarà, la conferència de Unisocietat sobre “Trastorns de l’espectre de l’autisme: ¿què és, com detectar i què fer?”, a càrrec de Francisco Alcantud Marín del departament de Psicologia Evolutiva i de l´Educació.Universitat de València a la Casa de Cultura en la plaça Valldecabres núm. 19 de Quart de Poblet.