Dimecres que ve 20 de novembre a les 19 h. es realitzarà, la conferència de Unisocietat sobre “Trastorns de l’espectre de l’autisme: què és, com detectar i què fer?”, a càrrec de Francisco Alcantud Marín del departament de Psicologia Evolutiva i de l´Educació.Universitat de València a la Casa de Cultura en la plaça Valldecabres núm. 19 de Quart de Poblet.

Nova oferta educativa del programa Quart a l´Escola per al curs 2019/20 que abasta des d’Educació Infantil al col·lectiu de persones adultes. Distribuïda en tres catàlegs, en ells podeu trobar les accions educatives coordinades per les diferents àrees municipals i entitats als centres educatius de la nostra localitat.

 

El programa municipal pretén, complementar la labor educativa dels centres per mitjà d’activitats tan diverses com teatre, tallers, rutes, visites guiades, concursos i xarrades preventives i informatives. A més de que els escolars coneguen i es familiaritzen amb el seu entorn més pròxim: l’Ajuntament, la Biblioteca, el llit del Rio Túria i altres llocs més destacats del nostre municipi. D’altra banda destaquem per segon any que s’han adherit al programa; el Centre de Residència de Tipologia Mixta i el Centre d’Interpretació de la Natura de Quart de Poblet.

 

CATALOGO   I    2019-2020                  E. INFANTIL  I  E. PRIMARIA

 

CATÁLOGO   II    2019-2020                E.S.O. P.F.C.B. BATXILLERAT  I  C. FORMATIUS

 

CATALOGO   III    2019-20                  AMPAS, PROFESSORAT, C.F.PERSONAS ADULTAS  I  C.OCUPACIONAL 

 

 

 

Dimecres que ve 23 d’octubre a les 19 h. es realitzarà, la conferència de  Unisocietat sobre “Les germanies de València, cinc-cents anys després”, a càrrec de Pablo Pérez García del departament d’Història Moderna i Contemporània, en el nou local del Centre Social Intergeneracional, situat al carrer María Zambrano 1 ,Trenquem Barreres.

Un curs més la Regidoria d’Educació posa en marxa el servei d’acolliment d’escolars en horari extraescolar matinal amb la intenció de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar possibilitant l’atenció de les i els menors escolars de Quart de Poblet en la franja horària compresa entre les 7.00 i les 9.00 hores.

Per a més informació consultar les notes informatives, modalitat de pagament i fitxa d’inscripció:

AF-Inscripcion-matinal

MODALIDAD DE PAGO DEL SERV MX 2019-20. Cast.- Val

NOTA INFOR. MX GENERAL 19-20 . (CAST-VAL)

NOTA INF. MX BECAS 19-20. CAST-VAL

 

Ja es poden veure les ajudes concedides a l’estudi d’Universitat i Màster curse 2018-2019.

RESOLUCIÓ AJUD. UNIVERSITAT I MÀSTER, CURS 2018-19

Ací podeu trobar tota la informació per a Beques i ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu 2019-2020.
 
http://www.educacionyfp.gob.es/contenidos/estudiantes/educacion-infantil/becas-ayudas-premios/necesidad-especifica-apoyo-educativo.html

Ja està disponible el nou calendari escolar PROVISIONAL per al curs 2019-2020. Tot el que necessites saber sobre els dies que comencen els diferents nivells educatius,  dies festius i els pròxims ponts.

Ja es poden veure les ofertes formatives de l’Escola d’Adults per al curs 2019-2020.

Per a més informació pot visitar la pàgina web F.P.A ESCOLA D’ADULTS QUART DE POBLET.

Per a saber el termini de matrícules per a Setembre F.P.A ESCOLA D’ADULTS.

Escola d’Adults Quart de Poblet                                        Escola d’Adults Barri del Crist