ACTE D’ENTREGA AJUDES UNIVERSITAT

L’Ajuntament lliura les beques municipals a 25 estudiants universitaris #QuartdePoblet

Les ajudes convocades el curs passat van beneficiar a 437 estudiants des d’Educació Infantil fins a la Universitat

L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez Ramírez, acompanyada per la regidora d’Educació, Cristina Mora, ha lliurat les beques a estudiants universitaris, atorgades per l’ajuntament. En total, han sigut 25 les persones beneficiades per aquestes ajudes, que superen els 11.000 euros. L’ajuntament concedeix també beques a xics i xiques que participen en el projecte europeu Erasmus com a complement per a les despeses de la seua formació fora d’Espanya.

En total, 437 estudiants del municipi, des d’Educació Infantil a la Universitat, inclosos els estudis de música i dansa, es van beneficiar l’any passat del Pla de Beques a l’Estudi municipal, dotat amb més de 50.000 euros. En aquests moments, i fins al dia 20, la Regidoria de Joventut, que dirigeix Consue Campos, té oberta també una convocatòria d’ajudes per a transport, dirigida a joves estudiants de Quart de Poblet.

Paral•lelament a aquests programes, el Pla per a l’Ocupació Jove contempla beques formatives remunerades per a estudiants, que treballen durant tres mesos en departaments municipals, obtenint d’aquesta forma una ajuda per a pagar els seus estudis i una experiència que incrementa les seues opcions d’inserció laboral.