El CEIP Ramón Laporta en la portada de la Consellería d’Educació

Aquest es el text que apareix hui en la web de la Consellería d’Educació:

Continuant amb una iniciativa encetada ja fa dos anys a la nostra escola, dins del marc dels Programes Educatius Europeus Comenius, i amb la qual hem establert nexos de treball, intercanvi d’experiències i amistat amb diverses escoles de països com ara Bèlgica, Alemanya i Itàlia, hem rebut la grata notícia de que la nostra candidatura d’associació escolar Erasmus+ ha estat acceptada.

Això vol dir que, durant tres cursos acadèmics, 2014-2015, 2015-2016 i 2016-2017, tindrem l’oportunitat de compartir noves experiències educatives, escolars, organitzatives i humanes amb escoles de Holanda, Eslovàquia, Turquia, Polònia i Itàlia.
El projecte presentat conjuntament pel esmentats 5 països, a més de nosaltres, s’anomena “Under The Same Sky, Open Minds And Equal Rights For All” (Baix la mateixa pell, ments obertes i mateixos drets per tothom) i es desenvoluparà en anglés. Ens permetrà, a més de potenciar eixes actituds de igualtat subjacents al títol, conèixer noves realitats, altres formes de fer escola, enfocaments diferents de la realitat, nous amics… tot dins d’una idea comuna: Formem part d’Europa.

Realment estem molt il·lusionats amb aquest nou repte que de segur ens enriquirà a tots! 

ramonlaportatres ramonlaportados ramonlaportacuatro

Enhorabona al col·legi