¡Enhorabona al col·legi La Constitució!

 

CARTELL GUANYADOR (2)

 

L’alumnat de 5é del CEIP “La Constitució” de Quart de Poblet ha guanyat, de moment a nivell autonòmic, el 30é concurs escolar que organitza la fundació ONCE en la categoria de Tercer Cicle d’Ed. Primària. El concurs tractava de realitzar un “Oncedecálogo”  amb els onze motius pels quals cal tindre il.lusió i un  cartell publicitari que plasmara què era per a ells  la il.lusió, per a instaurar en un futur aquest dia  a nivell europeu.

Amb el seu  treball els alumnes de la classe, han plasmat  la il.lusió com el vertader motor que impulsa totes les persones a conseguir els seus somnis, malgrat les dificultats. La il·lusió es va transmetent com en un engranatge a les persones i a la vegada els èxits dels demés, com per exemple l’esportista que encanastra, són font d’energia per a tots.

Cal destacar que ha sigut una activitat molt enriquidora per a tot l’alumnat, perquè s’han treballat valors com la solidaritat, la inclusió, la cooperació, la superació davant les dificultats, la concòrdia i la igualtat d’oportunitats.

 

        Com a premi per guanyar la fase provincial i després autonòmica tots els alumnes han rebut una bonica bossa per omplir-la de il·lusió i una activitat d’aventura d’un dia sencer que gaudiran tots junts.

 

        I ara, amb molta il·lusió esperem el resultat de la nostra participació en la següent categoria… a nivell estatal!

 

Des de la nostra escola donem les gràcies a la fundació ONCE per tot el seu treball que ha fet que LA IL·LUSIÓ haja plenat d’alegria els nostres alumnes i els seus mestres.