L’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL NINOS CELEBRA UNA JORNADA DE PORTES OBERTES DISSABTE

La preinscripció s’inicia el dia 3 en Ninos i acudint a la sessió de dissabte es pot agafar ja cita prèvia

L’Escola Infantil Municipal de Quart de Poblet, Ninos, obrirà les portes per a tot el públic, dissabte, 1 de març, de 10.30 a 13.30 hores. Està prevista una sessió informativa a les 11.30 hores, a les instal·lacions de l’escola (carrer doctor Juan Bta. Peset Aleixandre, 32).

Ninos, que es consolida com a un servei de qualitat a les famílies del nostre poble, basa el seu projecte a afavorir i aconseguir un òptim desenvolupament globalitzat dels xiquets i xiquetes, vetlant sempre pel seu benestar. El cost de l’escolarització està cobert parcialment per subvencions de caràcter públic i la resta l’aporten les famílies. L’Ajuntament, en concret, subvenciona part de la matrícula i de la mensualitat.

0_4533_1[1]

El procés de matrícula arrancarà amb la preinscripció que s’obrirà el 3 de març i es realitzarà en les mateixes instal·lacions de l’Escola. Acudint a la sessió informativa del dia 1 de març es pot agafar cita prèvia. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la coordinadora, Mónica Galán, telefonant al 961 54 79 56.