L’Escola Municipal Infantil Ninos de Quart de Poblet obri el període de preinscripció

L’Escola Infantil Municipal de Quart de Poblet, Ninos, obrirà les seues portes per a totes les persones que vulguen visitar-la, dijous que ve, 1 de març, de 17:30 a 20 hores.

Per al pròxim curs 2018-2019, la Conselleria d’Educació ha anunciat que amplia el bo infantil del nivell 2-3 anys, per la qual cosa passa a ser gratuït en la xarxa pública que inclou les escoles infantils municipals.

Per aquest motiu, el divendres 2 de març a les 18:30 hores, se celebrarà una sessió Informativa en la Casa de Cultura.

En la resta de nivells (0-1 anys i 1-2 anys), el criteri de distribució de les ajudes de la Conselleria d’Educació depèn de la renda familiar. Tant l’alumnat de 0-1 anys com el d’1-2 anys ja matriculat en Ninos Quart de Poblet tenen assegurada la continuïtat del cicle en aquest centre.

Per a les places restants, la preinscripció començarà el pròxim 2 de març i es realitzarà de manera on-line, a través de la web www.escolesinfantilsninos.com

L’adjudicació de la plaça es realitzarà entre les sol•licituds presentades en el termini establit, seguint els criteris de baremación definits per la Conselleria d’Educació. Tota la informació del procés es pot consultar en la web www.escolesinfantilsninos.com, així com en la pròpia de l’Ajuntament.

D’altra banda, l’Ajuntament manté les ajudes municipals, que redueixen el cost de l’escolarització en horari complet a les següents quantitats:

• Nascuts/des en 2018: Des de 40 €*
• Nascuts/des en 2017: Des de 40 €*
• Nascuts/des en 2016: Gratuït (segons l’anunci de la Conselleria d’Educació).

*(Tenint en compte la quantia màxima d’ajudes municipals i de Conselleria en cadascun dels trams).

Qui no assistisca a la Jornada de Portes Obertes i Sessió Informativa, pot informar-se telefonant a l’escola al 96 154 79 56 i preguntant per la seua coordinadora, Marta Núñez.