Premi de literatura “*Sambori” per a una alumna del CEIP La Constitució

IMG_1131

IMG_1301

AMANDA ESCRICHE ESPINOSA DEL CEIP “LA CONSTITUCIÓ”

 REP EL SEGON PREMI SAMBORI

 DE LITERATURA EN VALENCIÀ A NIVELL AUTONÒMIC

             L’alumna de 6é PIL del CEIP “La Constitució”, Amanda Escriche Espinosa, va rebre el dissabte 23 de maig a la Universitat de València el 2n Premi a nivell autonòmic pel seu conte “On estan les nostres Muses?”, després de haver estat premiada amb el 2n Premi a nivell comarcal.

El seu conte va ser un dels més de 40.000 treballs que es van realitzar a les escoles que vam participar a aquest concurs de caràcter literari.

Una vegada més: Enhorabona Amanda!

 Felicitem també a tot l’alumnat i els mestres del CEIP “La Constitució” que cada any participen en aquest concurs per tal de promoure l’ús del valencià.

Igualment felicitem a la fundació Sambori per la seua valuosa llavor.

 Ací vos deixem unes paraules de l’alumna premiada.

 

Hlola, sóc Amanda:

            Guanyar el 2n Premi Sambori de tota la Comunitat Valenciana ha sigut una experiència única i molt emocionant. Però el més important no és el premi que m’han atorgat, sinó el motiu pel qual es fa aquest concurs. La Fundació Sambori tracta d’aconseguir una escola pública i de qualitat en l’idioma propi d’aquesta Comunitat: una escola que respecte les dues llengües de la Comunitat Valenciana per igual, i que promoga un ensenyament de la llengua per a què no es perda aquesta meravellosa part de la cultura valenciana.

Pel gran esforç que això requereix, us anime a que feu córrer la veu a altres persones per a què contribueixen amb el seu gra d’arena i es comprometen amb el valencià. Igualment, anime a tots els lectors d’aquestes paraules i als xiquets i xiquetes de tota la meua escola a que continuen escrivint  històries de tots els gèneres en valencià. Vull donar les meues merescudes felicitacions a tots els alumnes que hagen escrit amb il·lusió una història per aquesta celebració. L’enhorabona a tots i a totes! 

Amanda

Valenciana