QUART A L´ESCOLA 2021-2022

La Regidoria d’Educació desenvolupa des de fa més d’una dècada el Programa Municipal Quart a l’Escola que agrupa i coordina l’oferta de suport escolar que s’ofereix als centres educatius, tant des de les diferents àrees municipals com d’entitats públiques i privades que col·laboren amb l’Ajuntament en diferents matèries.

Quart a l’Escola 2021-2022 es difon des de, educació infantil fins a l’educació d’adults, adaptant els seus continguts i objectius a les diferents etapes educatives on es desenvolupa.

Es tracta de propostes transversals  d’educació en valors els continguts dels quals afavoreixen que l’alumnat conega aspectes interessants de la seua ciutat, del seu entorn pròxim, de la seua cultura i patrimoni, de la salut, de la convivència, la tolerància, la prevenció de la violència, la pau, la igualtat de drets, la democràcia, i es prevenen conductes addictives, com per exemple; Animació teatral “En línia” amb la qual s’inicia el present curs escolar.

Ressaltem aquest curs, diversos projectes innovadors, entre ells, el taller de resiliència per a alumnat de 1r de l’ESO “A mi també em passa”, que aportarà eines personals de gestió emocional a l’alumnat i que millorarà la transició a l’etapa de secundària. A més s’inicien altres novetats com el taller secunde per al professorat, que permetrà millorar la seua salut emocional, o la visita al nou edifici de l’Estació, que ens permetrà acostar a la població escolar a la història i patrimoni local de Quart de Poblet.

Cal destacar que totes les accions es relacionen amb els objectius de l’Agenda 2030, la qual cosa afavorirà l’educació inclusiva, equitativa i de qualitat, a més de promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a totes les persones.

Finalment, a través d’aquest programa sumem esforços per a fer realitat la celebració del dia Internacional de la Ciutat Educadora el lema de la qual d’enguany és “no deixar a ningú arrere” i continuar situant a l’educació com a clau per a corregir desigualtats i generar benestar.

Presentem els tres catàlegs que componen l’esmentat programa:

EDUCACIO  INFANTIL I PRIMÀRIA.            CATÁLOGO I 2021

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA ,*PF QUALIFICACIÓ *BASICA,C. FORMATIUS I BATXILLERAT.            CATÁLOGO II – ESO, PFCB CF BACH 2021

FORMACIÓ PERMANENT D’ADULTS, AMPA, C. OCUPACIONAL I PROFESSORAT.                        CATÁLOGO III – EPA, AMPA, PROFESORADO, C.OCUPACIONAL